FREE TO CREATE με τα ολοκαίνουργια adidas HARDEN VOL. 4!

Διαθέσιμα στο Sneaker Cage είναι από τις 12 Οκτωβρίου τα νέα HARDEN VOL. 4, μέσω των οποίων η adidas αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα του Τζέιμς Χάρντεν!

Το νέο μοντέλο της adidas είναι εμπνευσμένο από τη δημιουργική ελευθερία του “μούσια”, εντός και εκτός παρκέ. Πρόκειται για το ελαφρύτερο παπούτσι στην ιστορία της συγκεκριμένης σειράς που φέρει την υπογραφή του ηγέτη των Χιούστον Ρόκετς και ενσωματώνει την ενδιάμεση σόλα LIGHTSTRIKE, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε limited-edition, σχεδιασμένη από τον νέο συνεργάτη της εταιρείας, Ντάνιελ Πάτρικ.

Τι προσφέρει, όμως, η νέα εκπληκτικά ελαφριά ενδιάμεση σόλα LIGHTSTRIKE;

Τέλεια ισορροπία, απόλυτη απορρόφηση κραδασμών και πλήρη υποστήριξη στις ταχύτατες κινήσεις του MVP του 2018 στο παρκέ, χωρίς να προσθέτει έξτρα βάρος στο παπούτσι.

Η ξεχωριστή ταινία στο μέσο του HARDEN VOL. 4 προσφέρει σταθερότητα, ενώ το ανανεωμένο σχέδιο στην εξωτερική σόλα, αποδίδει τέλεια πρόσφυση, ώστε ο Χάρντεν να εκτελεί με άνεση τις κινήσεις που τον έκαναν superstar.

Για να ικανοποιήσει την αγάπη του Χάρντεν για το στυλ, το νέο παπούτσι με την υπογραφή του θα κυκλοφορήσει σε τολμηρές χρωματικές εκδόσεις, ενώ το πάνω μέρος του είναι φτιαγμένο από premium υλικά.

Το HARDEN VOL. 4 είναι διαθέσιμο στο Sneaker Cage από τις 12 Οκτωβρίου, στην έκδοση “Barbershop”. Η έκδοση “Pink Lemonade” αναμένεται στις 26 Οκτωβρίου, η “Candy Paint” στις 31 Οκτωβρίου, η “Cookies & Cream” στις 15 Νοεμβρίου, ενώ επιπλέον χρώματα θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πρόλαβέ τα πριν εξαντληθούν!

Περισσότερα
Περισσότερα

Τέσσερις ομάδες της EuroLeague χτύπησαν την πόρτα του Μουσταφά Φαλ – Τα χρήματα που πρόσφεραν

Τις ομάδες της EuroLeague που προσέγγισαν τον Μουσταφά Φαλ το προηγούμενο διάστημα, αποκάλυψε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του…
Total
0
Share