Θα χτυπήσουν την πόρτα του Ντοκ Ρίβερς οι Λέικερς – Ποιο άλλο όνομα “παίζει” γέρα

Συνέχεια στα σενάρια αναφορικά με τον διάδοχο του Λουκ Γουόλτον στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς, έδωσε ο Στίβεν Α. Σμιθ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ESPN, ο Τάιρον Λου θα ήθελε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “λιμνανθρώπων”, ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά τα έως τώρα δεδομένα να ανατραπούν.

Advertisement

“Δύσκολα θα είναι ο Τάιρον Λου ο εκλεκτός. Εκείνος θα ήθελε πολύ να πάρει τη δουλειά. Δεν θέλει να είναι βοηθός και η υγεία του είναι μια χαρά. Θα αποδεχόταν την πρόταση αν του γινόταν. Αυτό που ακούω όμως, είναι πως οι Λέικερς θα κυνηγήσουν την περίπτωση του Ντοκ Ρίβερς”, υποστήριξε ο Σμιθ.

“Και φυσικά ο Μάτζικ και ο ΛεΜπρόν θα ήθελαν πιο πολύ απ’ όλους τον Μάικ Σιζέφσκι, αλλά κανείς δεν πιστεύει πως θα δεχόταν να αναλάβει αυτή τη δουλειά”, τόνισε ο έμπειρος αναλυτής.

Περισσότερα