Ο Στιβ Κερ επέλεξε τους καλύτερους Καβαλίερς της τελευταίας τετραετίας

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές σε ισάριθμα χρόνια στους τελικούς της λίγκας, με την ομάδα του Στιβ Κερ να κατακτά τον τίτλο το 2015, το 2017 και το 2018.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “The Athletic”, ο 53χρονος τεχνικός που ξέρει… από την καλή και από την ανάποδη το σύλλογο του Οχάιο, κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία ομάδα απ’ όσες αντιμετώπισε από το 2015 μέχρι πέρσι.

Advertisement

“Πιστεύω ότι η καλύτερή τους ομάδα ήταν εκείνη που νικήσαμε στα πέντε ματς στους τελικούς του 2017. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα ήταν καλύτερη από εκείνη του 2016 που πήρε το πρωτάθλημα. Η διαφορά είναι ότι το 2017 εμείς είχαμε τον Κέβιν Ντουράντ”, υποστήριξε ο head coach των Καλιφορνέζων.

Περισσότερα