Σε Game 7 θα λύσουν τις διαφορές τους Γουόριορς και Ρόκετς

Οι Χιούστον Ρόκετς έφτασαν έως και το +17, ωστόσο οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέστρεψαν και νίκησαν εμφατικά (115-86), στέλνοντας τη σειρά σε έβδομο ματς.

Κορυφαίος για τους “πολεμιστές” ήταν ο Κλέι Τόμπσον που σημείωσε 35 πόντους με 9/14 σουτ πίσω από τα 7,25. Εξαιρετική παρουσία και από τον Στεφ Κάρι που σταμάτησε στους 29, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 23 πόντους. Από την πλευρά του ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν βοήθησε εκτελεστικά, καθώς έμεινε στους 4 πόντους, ωστόσο είχε 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 κλεψίματα και 5 μπλοκς γεμίζοντας τη στατιστική του.

Advertisement

Για τους Τεξανούς που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Κρις Πολ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 32 πόντους με 10/24 σουτ εντός παιδιάς. Ο αντικαταστάτης του “CP3” στην πεντάδα, Έρικ Γκόρντον, πέτυχε 19 πόντους, ενώ ο Τρέβορ Αρίζα σημείωσε 14 όντας αρκετά άστοχος από το τρίποντο (2/9).

Επόμενο (και τελευταίο) ραντεβού για τις δύο ομάδες τα ξημερώματα της Τρίτης στο “Toyota Center” του Χιούστον.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Περισσότερα
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Ανάλογα με το αν και το πώς θα χάσει στο Final Four, θα έβλεπα τον Παναθηναϊκό σε FIBA, ΝΒΑ, ή… Ασία του χρόνου»

Τη δική του άποψη για τις ομάδες στις οποίες πιθανή αποτυχία στο Final Four θα προκαλέσει αλλαγές, εξέφρασε…
Περισσότερα

Μονέκε: «Ο Σλούκας έχει 11 Final Four, ο Μάικ Τζέιμς 3, και θα λένε ότι είναι καλύτερος παίκτης – Με πόσες κακές ομάδες πήγε;»

Για τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται σε ατομικό επίπεδο οι παίκτες από τον κόσμο, και το ρόλο…