Tα φαβορί για τα φετινά ατομικά βραβεία του NBA

Τα βραβεία για τους κορυφαίους της σεζόν είναι προ των πυλών και στο stoiximan.gr θα βρούμε όλες τις δυνατές επιλογές στις πιο ελκυστικές αποδόσεις.

Για το βραβείο του “Καλύτερου Αμυντικού της Σεζόν”, φαβορί θεωρείται ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος πληρώνει 1,35. Αμέσως μετά βρίσκουμε τον Καμερουνέζο άσο των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 4,50. Τρίτο φαβορί είναι ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς που πληρώνει 9,00.

Το stoiximan.gr προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος και για το βραβείο του “Καλύτερου Έκτου Παίκτη της Σεζόν”, με τον Λου Γουίλιαμς των Λος Άντζελες Κλίπερς να είναι το απόλυτο φαβορί με απόδοση 1,15. Έρικ Γκόρντον και Φρεντ ΒανΒλίτ ακολουθούν στο 5,00 και στο 50,00, αντίστοιχα.

Τέλος, όσον αφορά στον “Πιο Βελτιωμένο Παίκτη της Σεζόν”, εκεί συναντάμε τον Βίκτορ Ολαντίπο των Ιντιάνα Πέισερς, ο οποίος πληρώνει 1,02 στο stoiximan.gr. Δεύτερος στις εκτιμήσεις είναι ο Κλιντ Καπελά των Χιούστον Ρόκετς, ο οποίος δίνεται στο 6,00, ενώ αουτσάιντερ θεωρείται ο Σπένσερ Ντίνγουϊντι των Μπρούκλιν Νετς με απόδοση 20,00.

Περισσότερα
Total
0
Share