Μόνο με θαύμα θα παραμείνει στους Ορλάντο Μάτζικ και την επόμενη σεζόν ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ, Μάριο Χεζόνια.
Όπως αναφέρει ο Στιβ Κάιλερ στην ιστοσελίδα “Basketball Insiders”, η ομάδα της Φλόριντα προτίθεται να προσφέρει στον 23χρονο άσο έως 5,4 εκατομμύρια δολάρια για μονοετές συμβόλαιο.
Από την άλλη, υπάρχουν ήδη ορισμένοι GM της λίγκας που έχουν σκοπό να του καταθέσουν καλύτερη πρόταση, τόσο αναφορικά με τους οικονομικούς όρους, όσο και σε σχέση με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.
Φέτος, ο Χεζόνια έλαβε μέρος σε 75 ματς, με μέσο όρο 9,6 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 22,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τη συμπάθειά του για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι πιθανότητες των “πρασίνων” να τον φέρουν στην Ελλάδα είναι μηδαμινές, καθώς οι προσφορές που θα λάβει αναμένεται να προβλέπουν αποδοχές έως και 7-8 εκατ. δολάρια ετησίως.