Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς έπεσαν θύματα “σκούπας” από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και αρκετοί αναλυτές σημειώνουν πως ίσως ήρθε η ώρα να… ανακατέψουν την τράπουλα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Κέβιν Ο’Κόνορ στο “The Ringer”, οι Καβαλίερς είναι πιθανό να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να πάρουν στο Κλίβελαντ τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Τάιρον Λου μπορεί να κάνει δικό της τον 26χρονο σούτινγκ γκαρντ, εφόσον προσφέρει ένα πακέτο ανταλλαγμάτων, το οποίο θα περιέχει τον Κέβιν Λαβ, τον Τσεντί Οσμάν και το περιβόητο pick των Μπρούκλιν Νετς από το φετινό draft.
Μένει να δούμε αν ο σύλλογος του Όρεγκον θα “σπάσει” το δίδυμο Λίλαρντ-ΜακΚόλουμ, το οποίο είναι μεν αποδεδειγμένα αρκετό για να τους φτάσει στα πλέι-οφ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει τους Μπλέιζερς σε σημαντικές επιτυχίες.