Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς ήταν απολαυστικοί στο Game 3 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ και ο Τζοέλ Εμπίιντ θέλει η ομάδα του να συνεχίσει να παίζει… στα κόκκινα!
“Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις με μεγάλο σκορ μια ομάδα. Προηγούμασταν με 18 ή 20 πόντους μπροστά και θα ήταν ακόμα καλύτερο να ήμασταν μπροστά με… 22! Πιστεύω πως είναι καλό να παλεύεις για τη μεγαλύτερη διαφορά. Μου αρέσει να νικάω άνετα τους αντιπάλους μου και μου αρέσει η αγωνιστική συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε νέους φίλους. Είμαστε εδώ για να νικήσουμε μία σειρά”, υποστήριξε ο Καμερουνέζος σέντερ μιλώντας στο ESPN.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμπίιντ επέστρεψε στο τρίτο ματς της σειράς με τους Χιτ, φορώντας προστατευτική μάσκα, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει για ακόμη τρεις εβδομάδες.