Ενδεχόμενο δραστικών αλλαγών στο ρόστερ των Γουόριορς, αν…

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να προβούν σύντομα σε ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τους σύμφωνα με τον Άντονι Σλέιτερ.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του “The Athletic”, η διοίκηση των “πολεμιστών” είναι αποφασισμένη για αναδόμηση του ρόστερ σε περίπτωση που η ομάδα του Όκλαντ δεν καταφέρει να πετύχει το στόχο της στη φετινή postseason, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τρίτου τίτλου την τελευταία 4ετία.

Την άποψή του για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο εξέφρασε και ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος σε αυτή την προοπτική. “Το να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να κατακτά κάθε χρόνο τον τίτλο είναι μη ρεαλιστικό. Όλοι θεωρούν τους Σπερς μια ομάδα-μοντέλο τα τελευταία 20-25 χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχουν κάνει back-to-back κατακτήσεις”, υποστήριξε ο πάουερ φόργουορντ των Καλιφορνέζων.

“Μπορεί η διοίκηση να σκεφτεί ότι “εφόσον δεν το πήραμε φέτος πρέπει να διαλύσουμε την ομάδα”. Αλλά αν το κάνουν αυτό, μπορεί να μην έχουν ποτέ ξανά στο μέλλον αντίστοιχη ευκαιρία”, τόνισε.

Stoiximan.gr: Ελκυστικές αποδόσεις & δεκάδες ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Σαν Αντόνιο Σπερς

Περισσότερα
Total
0
Share