ΚΟΛΑΣΗ στα ΜΜΕ των ΗΠΑ: Απάτησε την -έγκυο- Κλόε Καρντάσιαν ο Τόμπσον! (vids)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα αμερικανικά ΜΜΕ, μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον Τρίσταν Τόμπσον να απατά την Κλόε Καρντάσιαν.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίμαχο βίντεο -το οποίο σύμφωνα με το δίκτυο “TMZ” κατεγράφη στις 7 Οκτωβρίου 2017-, ο σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς φαίνεται να φιλά μια γυναίκα που προφανώς δεν είναι η σύντροφος του, σε ένα club της Νέας Υόρκης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Τόμπσον εμφανίζεται να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο στο πλευρό της ίδιας κυρίας, η ταυτότητα της οποίας ως τώρα δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής.

Τα… “μαντάτα”, όπως είναι φυσικό, δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά της γνωστής τηλεπερσόνας, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Τόμπσον.

Όπως αποκαλύπτεται στα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, η Κλόε Καρντάσιαν αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της και κλαίει συνεχώς, θεωρώντας πως ο παίκτης των Καβς “της κατέστρεψε την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της”, δηλαδή της εγκυμοσύνης…

Υπενθυμίζεται πως Καρντάσιαν και Τόμπσον διατηρούν σχέση από τον Οκτώβριο του 2016, ενώ οι φήμες τους ήθελαν να ενώνονται σύντομα με τα δεσμά του γάμου.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share