ΛαΒίν: “Επιτέλους επέστρεψα και είμαι ενθουσιασμένος!”

Τις δικές του σκέψεις για την επιστροφή του στη δράση μετά την πολύμηνη απουσία του από τα παρκέ του NBA μοιράστηκε ο Ζακ ΛαΒίν.

Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς μίλησε στην εφημερίδα “Chicago Sun-Times” και τον Τζο Κάουλι για το ντεμπούτο του με τους “ταύρους” που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Advertisement

“Είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος και έτοιμος να παίξω ξανά. Είναι τεράστια η αναμονή όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας. Δεν προσομοιώνονται με τίποτα τα πραγματικά παιχνίδια”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ντάριους Τόμπσον: «Είναι το καλύτερο μπασκετικό περιβάλλον στον κόσμο – Δεν υπάρχει αλλού τέτοια ατμόσφαιρα»

Μετά τον Σέιν Λάρκιν, ακόμη ένας παίκτης της Αναντολού Εφές, αποθέωσε τον κόσμο της Παρτιζάν για την υποστήριξη…