Περιμένοντας το(ν) Μπαμ…

Οι επιλογές δυσκολεύουν όσο προχωράμε στη σεζόν και μιας και δεν ξεπετάγονται παίκτες κλειδιά out of the blue, εστιάζουμε σε αντικαταστάτες βασικών για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες και αυτή την εβδομάδα.

Κένεθ Φαρίντ (PF/C – Ντένβερ Νάγκετς)
Owned στο Yahoo: 31%

Ο πάουερ φόργουορντ των “σβόλων” προέρχεται από μια δυνατή εβδομάδα με αποκορύφωμα τον ματς κόντρα στο Σικάγο όπου πέτυχε 14 πόντους και μάζεψε 13 “σκουπίδια”. Στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις των Νάγκετς έχει κατά μέσο όρο 12,8 πόντους και 10,3 ριμπάουντ. Όσο τα λεπτά συμμετοχής του παραμένουν πάνω από 20 (όσο δηλαδή είναι τραυματίες οι Μίλσαπ και Γιόκιτς), τα νούμερα του θα είναι υψηλά, οπότε τον τσεκάρουμε σε λίγκες με 10+ ομάδες.

Άλεκ Μπερκς (PG/SG – Γιούτα Τζαζ)
Owned στο Yahoo: 46%

Ακόμα μία περίπτωση που έκανε limit-up τις προηγούμενες ημέρες ο Μπερκς, που γέμισε την στατιστική του σε επίπεδα που θα μπορούσε να θεωρηθεί pick πρώτου γύρου. Στα τελευταία τρία ματς έχει 26,3 πόντους, 5,0 ριμπάουντ, 3,0 ασίστ, 2,7 τρίποντα και 2,0 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Η απουσία του Χουντ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο “έδωσε φτερά” στον 26χρoνο combo γκαρντ και όσο παραμένει πρώτο βιολί θα είναι χρήσιμος σε κάθε ομάδα ανεξαρτήτως βάθους λίγκας.

Μέισον Πλάμλι (PF/C – Ντένβερ Νάγκετς)
Owned στο Yahoo: 22%

Επιστρέφουμε στο Ντένβερ, όπου ο Πλάμλι εκμεταλλεύεται την απουσία των βασικών ψηλών και έχει ελαφρώς ανεβασμένα νούμερα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει μέσο όρο 7,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 3,0 ασίστ σε κάτι παραπάνω από 23,0 λεπτά συμμετοχής. Δεν πρόκειται για τρομακτικές επιδόσεις, αλλά αν παίζεις σε λίγκα με 14 ομάδες όπου δεν υπάρχει ελεύθερος ψηλός ούτε για δείγμα, τότε ο σέντερ των Νάγκετς μπορεί να σε βοηθήσει να μπαλώσεις κάποιες τρύπες.

Μπαμ Αντεμπάγιο (PF/C – Μαϊάμι Χιτ)
Owned στο Yahoo: 7%

Ο τραυματισμός του Γουάιτσαϊντ προκάλεσε “πονοκέφαλο” στον coach Σποέλστρα που έπρεπε να καλύψει το κενό του με τους Όλινικ και Αντεμπάγιο. Ο δεύτερος τα πηγαίνει ικανοποιητικά στην άμυνα, αλλά να ζορίζεται κάπως στην επίθεση. Στα τελευταία τρία ματς έχει 6,4 πόντους, 4,0 ριμπάουντ και 2,4 κλεψίματα. Η απειρία του rookie είναι εμφανής στο παρκέ, ωστόσο αξίζει να του ρίξουμε μια ματιά σε λίγκες με 14+ ομάδες περιμένοντας το ξέσπασμά του.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share