Την προτίμησή του προς το πρόσωπο του Γκρεγκ Πόποβιτς για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών αποκάλυψε ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ.
“Θα ψήφιζα τον “Pop”. Θα ήταν ένας εξαιρετικός πρόεδρος. Δεν έχω καμία διάθεση για αστεία. Θα τον ψήφιζα. Ειλικρίνεια και τιμιότητα είναι τα δύο στοιχεία-κλειδιά για οποιονδήποτε θέλει να γίνει πρόεδρος”, δήλωσε αρχικά ο πάλαι ποτέ παίκτης των Μπουλς και των Σπερς, που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες του head coach των Τεξανών.
Ακολούθως, πρόσθεσε: “Η ειλικρίνεια και η τιμιότητα είναι δύο στοιχεία του χαρακτήρα του. Είναι εξαιρετικός για το NBA και πιθανότατα θα ήταν ακόμη καλύτερος για τη χώρα”, υποστήριξε ο τεχνικός των πρωταθλητών.