Εμπίιντ: “Δεν πρόκειται να παίξω 82 παιχνίδια φέτος – Πρέπει να σταματήσω το flopping”

Στην παραδοχή πως είναι αδύνατο να λάβει μέρος σε όλα τα παιχνίδια της φετινής regular season, προχώρησε ο Τζόελ Εμπίιντ.

Μιλώντας τη Δευτέρα σε δημοσιογράφους, ο Καμερουνέζος σέντερ δε δίστασε να δηλώσει πως τη νέα περίοδο θα πρέπει να σταματήσει το flopping!

Advertisement

“Ο αριθμός των αγώνων που θα παίξω εξαρτάται από το σώμα μου και από την ομάδα. Εάν μπορούσα να παίξω σε 82 παιχνίδια θα το έκανα, αλλά θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν πιστεύω ότι θα παίξω σε 82 παιχνίδια. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο”, ανέφερε αρχικά ο Εμπίιντ και συνέχισε:

“Έπεφτα πολύ συχνά την περσινή σεζόν και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται επίσης και στο flopping. Πρέπει φέτος να σταματήσω το flopping”, τόνισε ο απόφοιτος του Κάνσας, ο οποίος πέρσι έλαβε μέρος σε μόλις 31 παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τους Σίξερς.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ήρθε λίγο… μπαμπάτσικος – Το ‘κοψε το φαγητό με τον καιρό, έκανε την προπόνησή του και πλέον δείχνει τι παίκτης είναι»

Το δικό του σχόλιο για τον Τούρκο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέντι Όσμαν, και την αγωνιστική του άνοδο το…