Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σχολίασε την απόφαση ένταξης του 3 on 3 στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε τους ιδανικούς συμπαίκτες κατ’ αυτόν.
Αν μπορούσε να διαλέξει παίκτες από το παρελθόν, ο “βασιλιάς” θα επέλεγε τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Μάτζικ Τζόνσον…
“Από τους σημερινούς μου συμπαίκτες δεν είμαι σίγουρος για το ποιους θα ήθελα. Θα πρέπει να το σκεφτώ”, τόνισε αρχικά ο superstar των Κλίβελαντ Καβαλίερς και συνέχισε λέγοντας: “Για εμάς, το να προσθέσουν ακόμη μια κατηγορία σχετική με το μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι υπέροχο”.
Ακόμη, πρόσθεσε: “Δεν έχω μάθει ακόμη με ποιο τρόπο σκέφτονται να το πραγματοποιήσουν. Θα χρησιμοποιούν παίκτες από το ΝΒΑ ή από τα κολέγια; Δεν είμαι σίγουρος. Δεν είμαι καλός στο 3 on 3. Μόνο στο 5 εναντίον 5 αποδίδω. Ακόμη και στην προπόνηση μένω εκτός από τα μονά ή τα 2 εναντίον 2. Οπότε μάλλον δε θα συμμετέχω σε αυτό το άθλημα”.