Ο Κάρμελο Άντονι, ο οποίος αντιμετωπίζει χιλιάδες προβλήματα τόσο στους Νικς όσο και στην προσωπική του ζωή, εμφανίζεται ξανά ως πιθανός στόχος των Μπόστον Σέλτικς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “New York Post”, οι ιθύνοντες των Σέλτικς είναι προβληματισμένοι από την έως τώρα παρουσία της ομάδας στα πλέι-οφ και οι πιθανότητες ο Καρμέλο να φορέσει τα πράσινα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Το προπονητικό staff των Σέλτικς, μάλιστα, ήθελε τον Άντονι και στο φινάλε των φετινών ανταλλαγών, ωστόσο ο Ντάνι Έιντζ αποφάσισε να μην κλείσει το “deal”.
Βασική ανησυχία του αφεντικού της Βοστώνης ήταν πως αν αποκτούσε τον superstar των Νεοϋορκέζων, δεν θα είχε χώρο στο salary cap για να προσελκύσει κάποιον ελεύθερο παίκτη.