Νόα Φόνλε

Η δική μας μεγάλη εβδομάδα

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα της σεζόν στο NBA Fantasy, την εβδομάδα που θα αναδείξει τους πρωταθλητές της χρονιάς 2016-2017 στα πρωταθλήματα που συμμετέχουμε.

Είναι η τελευταία φορά που θα ανακατέψουμε την free agency προκειμένου να βρούμε αυτούς που θα μας προσφέρουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να σηκώσουμε την κούπα. Καλή τύχη σε όλους είτε παίζετε για την πρωτιά είτε για την 5η θέση της παρηγοριάς.

Νόα Φόνλε (PF – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς)
Owned στο Yahoo: 11%
Παιχνίδια αυτή την εβδομάδα: 4

Με τον Γιουσούφ Νούρκιτς να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ο δρόμος άνοιξε για τους Λέοαρντ, Αμίνου, Χάρκλες και Φόνλε, με τον τελευταίο να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον αφού οι στατιστικές του φανερώνουν πως τα περιθώρια βελτίωσης του είναι τεράστια. Στο τελευταίο ματς κόντρα στους Σανς σημείωσε double-double με 12 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ συγχρόνως είχε 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής. Με 4 παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, ο νεαρός πάουερ φόργουορντ θα πρέπει να είναι στην ομάδα σου αν συμμετέχεις σε λίγκα με 12+ ομάδες.

Τιμοθέ Λουαού-Καμπαρό (SG/SF – Φιλαδέλφεια 76ερς)
Owned στο Yahoo: 5%
Παιχνίδια αυτή την εβδομάδα: 3

Ο γεννηθείς το 1995 Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ έχει κληθεί να αναλάβει περισσότερες ευθύνες από όσες ίσως θα περίμενε στην αρχή της σεζόν εξαιτίας των αρκετών τραυματισμών της ομάδας του. Τον τελευταίο καιρό δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα με 15,6 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,7 τρίποντα μέσο όρο στα τελευταία 3 παιχνίδια. Με τους Σίξερς να θυμίζουν περισσότερο πτέρυγα βραχείας νοσηλείας παρά ομάδα, ο Καμπαρό θα είναι χρήσιμος -όσο είναι υγιής- σε ομάδες που συμμετέχουν σε 12άρες+ λίγκες.

Τρόι Ντάνιελς (PG/SG – Μέμφις Γκρίζλις)
Owned στο Yahoo: 3%
Παιχνίδια αυτή την εβδομάδα: 4

Τα νούμερα του τον κατατάσσουν στην κατηγορία του ρολίστα μιας θεωρείται παίκτης 2 κατηγοριών, όμως εμείς εξετάζουμε την περίπτωση του αφού δύσκολα βρίσκεις διαθέσιμο γκαρντ που θα σου δίνει 4-5 τρίποντα την βραδιά. Στα τελευταία 3 ματς έχει 15,3 πόντους, 4,7 τρίποντα, 2,0 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο. Μπορεί στις υπόλοιπες κατηγορίες να μην προσφέρει και πολλά, η δεινότητα με την οποία σκοράρει όμως τον καθιστούν απαραίτητο σε λίγκες με 14+ ομάδες.

Τόμας Ρόμπινσον (PF/C – Λος Άντζελες Λέικερς)
Owned στο Yahoo: 2%
Παιχνίδια αυτή την εβδομάδα: 3

Το rotation των “λιμνανθρώπων” όσο πάει και μικραίνει αφού μετά τον Μοζγκόφ σειρά είχε ο Ζούμπατς που μένει κι αυτός εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Ρόμπινσον, ο οποίος περνάει στο παρκέ για να δώσει ανάσες στους Νανς και Ραντλ καταβάλλοντας φιλότιμη προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία δύο ματς έχει μέσο όρο 14,0 πόντους, 9,5 ριμπάουντ, 2,0 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 21,0 λεπτά συμμετοχής. Τα λεπτά του δύσκολα θα πέσουν κάτω από 20, οπότε η περίπτωση του έχει ενδιαφέρον για ομάδες που παίζουν σε 12άρες+ λίγκες.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share