ΛεΜπρόν Νέλσον

Τζαμίρ Νέλσον, ο κύριος “λίγο απ’ όλα χωρίς λάθη”

Το All Star Weekend επιτέλους πλησιάζει με τις μέρες που απομένουν να μετρώνται πλέον στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πριν από αυτό όμως υπάρχουν 4 “εργάσιμες” για εμάς που θα πρέπει να βρούμε τα λαβράκια της που θα βοηθήσουν τις ομάδες μας.

Θον Μέικερ (PF – Μιλγουόκι Μπακς)
Owned στο Yahoo: 7%

Παρά το “ήσυχο” ξεκίνημα του την Παρασκευή, ο Μέικερ τελείωσε το ματς με 12 πόντους, 2 κλεψίματα και 3 τρίποντα. Τα “ελάφια” φαίνεται να περιμένουν πολλά από αυτόν, όποτε το μομέντουμ που έχει σε συνδυασμό με τα δυο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα μας οδηγούν στο να τον λάβουμε σοβαρά υπόψιν σε λίγκες με 12+ ομάδες.

Άλεξ Λεν (PF/C – Φοίνιξ Σανς)
Owned στο Yahoo: 31%

Η απουσία του Τσάντλερ έδωσε την ευκαιρία στον Λεν να αυξήσει τα λεπτά του έχοντας 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και ένα μπλοκ στο παιχνίδι κόντρα στους Ρόκετς. Η αξιοπιστία του έχει πάει περίπατο φέτος παρ’ όλα αυτά μπορεί να φανεί χρήσιμος σε ομάδες που “πάσχουν” από ψηλούς και παίζουν σε 10άρες+ λίγκες.

Τζαμίρ Νέλσον (PG – Ντένβερ Νάγκετς)
Owned στο Yahoo: 13%

Κλασική περίπτωση παγκίτη που “λάμπει” στην απουσία του βασικού. Με την επιστροφή του Μούντιεϊ να είναι ακόμα υπό διερεύνηση, ο Νέλσον έχει καταφέρει να “δέσει” με τους βασικούς των Νάγκετς με 14,0 πόντους, 10,0 ασίστ, 6,0 ριμπάουντ, 3,0 τρίποντα και μόλις 1,0 λάθος κατά μέσο όρο στα τελευταία 2 παιχνίδια. Οι στατιστικές του τον καθιστούν απαραίτητο σε ομάδες που συμμετέχουν σε 12άρες+ λίγκες.

Νικ Γιανγκ (SG/SF – Λος Άντζελες Λέικερς)
Owned στο Yahoo: 57%

Ο ρολίστας που αγαπάνε να μισούν στην πόλη των Αγγέλων προέρχεται από 4 δυνατά ματς με μέσο όρο 17,3 πόντους, 3,0 ριμπάουντ, 3,5 τρίποντα και 1,5 κλεψίματα. Τα σενάρια ανταλλαγής ίσως να του έχουν δώσει μια έξτρα ώθηση, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο “Swaggy P” μπορεί να αξιοποιηθεί σε όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως βάθους λίγκας.

Περισσότερα
Total
0
Share