Ραζόν Ρόντο

“Τα σχόλια του Ρόντο για Γουέιντ-Μπάτλερ ίσως σημάνουν το τέλος της καριέρας του”

Στις πρόσφατες εξελίξεις στο στρατόπεδο των Σικάγο Μπουλς αναφέρθηκε με άρθρο του στην ιστοσελίδα του δικτύου Fox Sports ο Άντριου Λιντς.

Σύμφωνα με το γνωστό δημοσιογράφο, οι δηλώσεις του Ραζόν Ρόντο κατά των Ντουέιν Γουέιντ και Τζίμι Μπάτλερ δεν αποκλείεται να επιφέρουν και το τέλος της παρουσίας του στα παρκέ του NBA.

Όπως αναφέρει ο Λιντς, πέραν του γεγονότος ότι τα “ψωμιά” του πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς στο Σικάγο είναι μετρημένα, ο Ρόντο ουσιαστικά… έσκαψε το λάκκο του, αφού μιλώντας κατ’ αυτό τον τρόπο για έναν από τους καλύτερους φίλους του ΛεΜπρόν, δηλαδή τον Ντουέιν Γουέιντ, ουσιαστικά εκμηδένισε τις πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στο Κλίβελαντ, το οποίο είναι δεδομένο πως εξέταζε την περίπτωσή του.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες, στο γεγονός ότι η αγωνιστική παρουσία του 30χρονου πλέι-μέικερ είναι επιεικώς μέτρια, έρχεται να προστεθεί και η έμμεση “υπενθύμιση” του Ρόντο προς όλους τους ενδιαφερομένους πως προσθέτοντάς τον στο ρόστερ τους, βάζουν στα αποδυτήρια τους μια… ωρολογιακή βόμβα.

Στο τέλος του άρθρου του, ο Λιντς αναφέρει πως ρεαλιστικός στόχος πλέον για τον Ρόντο είναι το να βρει συμβόλαιο στην Κίνα…

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Total
0
Share