Ο Γιάννης μίλησε τελευταίος! – Όλα τα αποτελέσματα

Με καλάθι στην εκπνοή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νίκησε το… buzzer και οι Μπακς επικράτησαν των Νικς μέσα στο Madison Square Garden με σκορ 105-104.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ τελείωσε το ματς με 27 πόντους (10/18 σουτ, 6/7 βολές), 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 μπλοκς και 1 κλέψιμο σε 38:33 λεπτά συμμετοχής.

Advertisement

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς ξεχώρισε το “διπλό” των Μπουλς μέσα στο Κλίβελαντ, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται χωρίς τους Ίρβινγκ και Λαβ (94-106), αλλά και η νίκη των Χιτ στο Σακραμέντο, μετά από έξι συνεχόμενες ήττες (102-107).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ορλάντο Μάτζικ-Ατλάντα Χοκς 92-111 – (Στιγμιότυπα)
Σάρλοτ Χόρνετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 123-112 – (Στιγμιότυπα)
Νιου Γιορκ Νικς-Μιλγουόκι Μπακς 104-105 – (Στιγμιότυπα)
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σικάγο Μπουλς 94-106 – (Στιγμιότυπα)
Σακραμέντο Κινγκς-Μαϊάμι Χιτ 102-107 – (Στιγμιότυπα)
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 125-117 – (Στιγμιότυπα)
Λος Άντζελες Κλίπερς-Μέμφις Γκρίζλις 115-106 – (Στιγμιότυπα)

Περισσότερα
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Ανάλογα με το αν και το πώς θα χάσει στο Final Four, θα έβλεπα τον Παναθηναϊκό σε FIBA, ΝΒΑ, ή… Ασία του χρόνου»

Τη δική του άποψη για τις ομάδες στις οποίες πιθανή αποτυχία στο Final Four θα προκαλέσει αλλαγές, εξέφρασε…
Περισσότερα

Μονέκε: «Ο Σλούκας έχει 11 Final Four, ο Μάικ Τζέιμς 3, και θα λένε ότι είναι καλύτερος παίκτης – Με πόσες κακές ομάδες πήγε;»

Για τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται σε ατομικό επίπεδο οι παίκτες από τον κόσμο, και το ρόλο…