Μπεν Σίμονς: "Χαμένος χρόνος το Κολέγιο"

Advertisement

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο Κολέγιο την περσινή σεζόν, εμφανίστηκε ο Μπεν Σίμονς.
“Νιώθω ότι έχασα το χρόνο μου. Ήταν αστείο. Ήταν ένα μάθημα που σε προετοίμαζε για να έχεις καλύτερες συνήθειες στη μελέτη. Εγώ θα ήμουν στο NBA την επόμενη σεζόν. Γιατί να διδάσκομαι κάτι εάν αυτό δεν πρόκειται να με βοηθήσει;”, αναρωτήθηκε ο φόργουορντ των Σίξερς μιλώντας στην ιστοσελίδα “SB Nation”.
 
Τα όσα υποστήριξε το νο. 1 του φετινού draft δεν έμειναν αναπάντητα από τον Μαρκ Έμερτ. “Εάν κάποιος θέλει να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ και δεν θέλει να πάει στο Κολέγιο, ας μην πάει στο Κολέγιο. Δεν βάζουμε σε κανέναν το πιστόλι στον κρόταφο”, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του NCAA.

Περισσότερα