Καρμέλο Άντονι

“Ο Καρμέλο δε θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα”

Την άποψη πως ο Καρμέλο Άντονι δεν πρόκειται να γευτεί ποτέ τη χαρά ενός τίτλου στο NBA, εξέφρασε ο βοηθός προπονητή της Team USA, Τζιμ Μποεχάιμ.

Ο 71χρονος assistant του Μάικ Σιζέφσκι υπήρξε προπονητής του superstar των Νικς, όταν ο Καρμέλο φοιτούσε στο Κολέγιο του Σίρακιους.

“Είναι απίθανο να κατακτήσει τίτλο στο NBA. Δεν έχει βρεθεί ποτέ σε ομάδα η οποία να έχει έστω αμυδρές ελπίδες να πάρει πρωτάθλημα. Ως παίκτης, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να κάνεις την ομάδα σου καλύτερη και σε αυτό τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω. Το Ντένβερ δεν είχε κάνει τίποτα πριν από αυτόν και τους πήγε στα πλέι-οφ”, δήλωσε αρχικά ο Μποεχάιμ και συνέχισε:

“Ξέρω πως η επικρατούσα άποψη λέει ότι αν ο Νόα και ο Ρόουζ μείνουν υγιείς, τότε οι Νικς θα γίνουν καλύτερη ομάδα. Αλλά αυτό είναι μια υπόθεση, γιατί την τελευταία διετία αντιμετώπισαν και οι δύο προβλήματα”.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Μετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό από αυτή την εκπομπή, ήρθε η ώρα να του δώσουμε τα βραβεία»

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας στο τελευταίο “Urbonus” podcast, στο οποίο οι παρουσιαστές συζήτησαν -μεταξύ άλλων-…
Total
0
Share