Και εγένετο… Kobe Bryant Day!

Ημέρα αφιερωμένη στον μεγάλο Κόμπε Μπράιαντ είναι η 24η Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η πολιτική ηγεσία του Λος Άντζελες, που διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στο δημαρχείο της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο, οι άνθρωποι της πρωτεύουσας της Καλιφόρνια επιχειρούν να τιμήσουν τον παίκτη-σύμβολο των Λέικερς, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί τον περασμένο Απρίλιο, μετά από 20 χρόνια σπουδαίας καριέρας.

“Ανάμεσα στην εκπληκτική λίστα των κατορθωμάτων του, η 20ετής καριέρα του Κόμπε Μπράιαντ με τους Λος Άντζελες Λέικερς τον κατατάσσει στην πρώτη θέση όλων των εποχών μεταξύ των παικτών του NBA που έπαιξαν σε μία και μόνο ομάδα. Η “Kobe Bryant Day” αποτελεί έναν τρόπο προκειμένου η πόλη του Λος Άντζελες να τον ευχαριστήσει για την αφοσίωσή του στη διάκριση, τους οπαδούς και ολόκληρη την πόλη και την περιοχή του Λος Άντζελες. Για 20 χρόνια όλοι επωφεληθήκαμε από το απίστευτο ταλέντο και την θρυλική νοοτροπία του και στις 24/8 θα μαζευτούμε όλοι μαζί για να του πούμε “Ευχαριστούμε, Mamba”, αναφέρει η ανακοίνωση του μέλους του συμβουλίου της πόλης, Χοσέ Χουίζαρ.

Η επιλογή της ημερομηνίας είναι συμβολική, αφού περιλαμβάνει τους δύο αριθμούς με τους οποίους αγωνίστηκε ο Κόμπε στους Λέικερς, δηλαδή το “24” και το “8”…

Περισσότερα
Total
0
Share