Σιζέφσκι

Άρχισε η γκρίνια για τον Σιζέφσκι…

Οι εμφανίσεις της Team USA στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Ρίο δεν είναι οι αναμενόμενες και στα αμερικανικά ΜΜΕ έχει ξεκινήσει συζήτηση για το αν και κατά πόσο ο Μάικ Σιζέφσκι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της ομάδας.

Το ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με Κίνα και Βενεζουέλα ήταν θετικό, ωστόσο η δυναμικότητα των αντιπάλων ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Αυστραλία, Σερβία και Γαλλία έβαλαν στη συνέχεια δύσκολα στους αστέρες των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίοι απέφυγαν μεν την ήττα στη φάση των ομίλων, ωστόσο παρουσιάσαν πολύ μέτρια εικόνα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στις ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα επικριτικά για τον 69χρονο head coach, με το Fox Sports να κατακεραυνώνει σήμερα τον Σιζέφσκι, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό το ταλέντο των παικτών του…

Περισσότερα
Περισσότερα

«Μετά από όλο αυτό το μίσος προς τον Παναθηναϊκό από αυτή την εκπομπή, ήρθε η ώρα να του δώσουμε τα βραβεία»

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας στο τελευταίο “Urbonus” podcast, στο οποίο οι παρουσιαστές συζήτησαν -μεταξύ άλλων-…
Total
0
Share