Γουέστμπρουκ

Συζητούν για επέκταση Θάντερ και Γουέστμπρουκ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ με αντικείμενο την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Όπως διέρρευσε από την πλευρά του παίκτη, οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Advertisement

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφορά σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με συνολικές αποδοχές πάνω από 85 εκατ. δολάρια, με τον Γουέστμπρουκ να διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα ανανέωσης το καλοκαίρι του 2018 για μια ακόμη σεζόν.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…