Ήθελε Κινγκς ο Καλάθης

Την επιθυμία του να επιστρέψει στο NBA και να αγωνιστεί στους Σακραμέντο Κινγκς εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport24.gr ο Νικ Καλάθης.

Ο Έλληνας πλέι-μέικερ ξεκαθάρισε πάντως ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού έχει συμβόλαιο και οι ιθύνοντες της ομάδας υπολογίζουν πολύ σε αυτόν.

“Είχα την επιθυμία να επιστρέψω στο ΝΒΑ και να ξαναδουλέψω με τον προπονητή που είχα στο Μέμφις, τον Ντέιβ Γιέργκερ, ο οποίος πλέον κοουτσάρει τους Kings. Το ΝΒΑ αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ στον πλανήτη και παραμένει πάντα ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Ήταν τιμητική η πρόταση των Kings και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτήν”, δήλωσε ο 27χρονος άσος, ο οποίος όμως απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

“Πρέπει όμως την ίδια στιγμή να σεβαστώ το ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιστρέψω για να παίξω την ερχόμενη σεζόν. Μετά από όλα αυτά, είμαι 100% αφοσιωμένος στο να ηγηθώ της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης”, τόνισε ο Καλάθης.

Περισσότερα
Total
0
Share