Ποιος πρωτοκλασάτος ψηλός φεύγει από τους Σίξερς;

Την πρόθεση του να θυσιάσει έναν εκ των Νέρλενς Νοέλ, Τζόελ Έμπιιντ και Τζαλίλ Οκαφόρ αποκάλυψε ο Μπράιαν Κολάντζελο σε σημερινές του δηλώσεις.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν δει κάποιος το ρόστερ μας θα καταλάβει ότι υπάρχει μια ανισορροπία. Έχουμε πολύ ταλέντο στους ψηλούς”, δήλωσε ο δήλωσε ο general manager των Σίξερς και συνέχισε λέγοντας: “Πρέπει να εξετάσουμε το τι θα κάνουμε με τον καθέναν από αυτούς. Στις τηλεφωνικές κλήσεις που λαμβάνω, ειλικρινά όλοι προσπαθούν να “κλέψουν” έναν ψηλό από εμάς”.

“Κάποιος θα πρέπει να φύγει”

Ο Κολάντζελο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του όταν ρωτήθηκε ευθέως για το αν μπορεί να ξεκινήσει τη σεζόν με τους Νοέλ, Έμπιιντ και Οκαφόρ να βρίσκονται όλοι στο ρόστερ. “Με τίποτα”, ήταν αφοπλιστική του απάντηση.

“Δεν πρόκειται να κάνουμε μια κακή συμφωνία απλά και μόνο για να κάνουμε συμφωνία. Νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα αν “μοιράσουμε” το ταλέντο καλύτερα. Μας αρέσουν και οι τρεις, θέλουμε να δούμε ποιο θα είναι το καλύτερο που μπορούμε να πάρουμε από τον καθένα. Στο τέλος της ημέρας, η πραγματικότητα λέει ότι ένας θα πρέπει να φύγει κάποια στιγμή, αλλά μόνο όταν η συμφωνία θα είναι η κατάλληλη”, δήλωσε ο έμπειρος general manager.

 

Περισσότερα
Total
0
Share