Έιντζ: “Δε χρειαζόμασταν άλλον superstar για να πείσουμε τον Ντουράντ”

Ανάμεσα στις ομάδες που διεκδίκησαν τον Κέβιν Ντουράντ σε αυτή τη free agency ήταν και οι Μπόστον Σέλτικς. Ορισμένοι, μάλιστα, στις ΗΠΑ πίστευαν ότι η ομάδα της Μασαχουσέτης ήταν εκ των φαβορί για την απόκτηση του, καθώς θεωρητικά είχε όλο το πακέτο: καλή ομάδα, βαριά φανέλα, ωραία πόλη και φυσικά χώρο στο salary cap.

Ο general manager των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, ερωτήθηκε αν το γεγονός ότι δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει μέσω ανταλλαγής ένα μεγάλο όνομα προηγουμένως, έπαιξε ρόλο στην τελική απόφαση του Ντουράντ.

“Ξέρετε, το σκεφτόμουν αυτό από πριν, το σκεφτόμουν και μετά (σ.σ. την απόφαση του Ντουράντ) και πραγματικά δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Έιντζ και συμπλήρωσε:

“Οι συμφωνίες που θα μπορούσαμε να κάνουμε και αρνηθήκαμε, δε νομίζω ότι θα έπαιζαν ρόλο σε αυτό. Νομίζω ότι στον Ντουράντ αρέσει πραγματικά το ρόστερ μας”.

Περισσότερα
Total
0
Share