Ντουράντ

Πρέστι σε Ντουράντ: “Ακύρωσε τις συναντήσεις, θα πάρουμε τον Χόρφορντ”!

Όσο οι ώρες περνούν, όλο και περισσότερες καυτές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα όσα συνέβησαν λίγο πριν το διαζύγιο μεταξύ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και του Κέβιν Ντουράντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σαμ Πρέστι, προσπάθησε από το πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών να πείσει τον Ντουράντ να ακυρώσει όλες τις συναντήσεις με άλλες ομάδες.

Ο Πρέστι ζήτησε από τον MVP του 2014 να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο, το οποίο κατά τον ίδιο θα αποτελούσε ένα ακόμη όπλο στην προσπάθεια των Θάντερ να πείσουν τον Χόρφορντ να μετακομίσει στην Οκλαχόμα.

Ο Ντουράντ από την πλευρά του ήταν εμφανώς απρόθυμος να ακυρώσει τα ραντεβού, με τους διοικούντες της ομάδας να διανυκτερεύουν το βράδυ της Κυριακής σε ένα ξενοδοχείο περίπου ένα μίλι μακριά από το σπίτι του Ντουράντ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ESPN, στο ξενοδοχείο υπήρχαν έξι δωμάτια για εννέα ανθρώπους, με συνέπεια ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Θάντερ, Κλέι Μπένετ, να μοιραστεί το δωμάτιο με άλλο μέλος της διοίκησης…

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague

Τις ομάδες της EuroLeague που κινούνται στην αγορά, αλλά και τις θέσεις στις οποίες σκοπεύουν να πάρουν παίκτη,…
Total
0
Share