“Να πουν στον ΛαΒάρ ότι αν δεν το βουλώσει, ο Λόνζο θα φύγει με trade”

Πολλές συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του ΛαΒάρ Μπολ εναντίον του προπονητή των Λέικερς, Λουκ Γουόλτον.

Όπως αναφέρει ο Μπιλ Πλάσκε στην εφημερίδα “Los Angeles Times”, οι Λέικερς θα πρέπει να λάβουν δραστικά μέτρα προκειμένου να περιορίσουν την επιρροή του παλαίμαχου παίκτη του NFL στην ομάδα. Τα διαρκή σχόλια του ΛαΒάρ είναι δεδομένο ότι αποπροσανατολίζουν τους “λιμνανθρώπους” και στη φάση της ανοικοδόμησης, το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι τέτοιου είδους παρεμβάσεις.

“Σε αυτή τη μπερδεμένη στιγμή, φαίνεται να υπάρχει μόνο ένας τρόπος που οι Λέικερς μπορούν να ανακτήσουν τον έλεγχο μιας δυσάρεστης αφήγησης που κάνει ζημιά στις προσπάθειές τους για rebuilding και εκμηδενίζει τις ελπίδες τους να προσελκύσουν κορυφαίους free agents. Πρέπει να συναντηθούν με τον ΛαΒάρ Μπολ και να του πουν ότι αν δεν το βουλώσει, θα ανταλλάξουν το γιο του”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο έμπειρος αναλυτής.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share