Αναζητώντας τα “διαμάντια” της free agency

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλη την παρέα του fantasy με υγεία και πολλές νίκες στα match-up που έρχονται! Παρακάτω ακολουθούν οι free agents που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον γι’ αυτή την εβδομάδα.

Μόντρεζλ Χάρελ (PF/C – Λος Άντζελες Κλίπερς)
Owned στο Yahoo: 9%

Η διάσειση του Γκρίφιν ήρθε… κουτί για τον 23χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος στο χθεσινό ματς άγγιξε το double-double με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Μοίρασε επίσης 3 ασίστ και έκανε 2 κοψίματα. Μελανό σημείο στην στατιστική του αποτελούν τα 5 λάθη που δεν τα λες και λίγα, ειδικά όταν μιλάμε για ψηλό. Τα 4 παιχνίδια που έχουν οι Κλίπερς αυτή την εβδομάδα καθιστούν τον Χάρελ ενδιαφέρουσα επιλογή για ομάδες που συμμετέχουν σε 14άρες+ λίγκες.

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και έχει ήδη γίνει ανάρπαστος όντας “πιασμένος” στις μισές σχεδόν λίγκες στην πλατφόρμα της Yahoo. Έχοντας προηγουμένως απουσιάσει στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου, ο Φοξ έπαιξε στα δύο τελευταία ματς των Κινγκς με μέσο όρο 17,5 πόντους, 5,5 ασίστ, 3,0 ριμπάουντ και 1,0 κλέψιμο σε 34,0 λεπτά συμμετοχής. Φαίνεται να έχει καλό ρυθμό οπότε τον προτείνουμε για λίγκες με 12+ ομάδες.

Τζο Χάρις (SG – Μπρούκλιν Νετς)
Owned στο Yahoo: 5%

Ο Χάρις θεωρείται ένα από πιο δυνατά περιφερειακά όπλα του Μπρούκλιν για φέτος και τον τελευταίο καιρό έχει βρει τα πατήματα του. Με αποκορύφωμα το χθεσινό double-double με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ, στις 4 αναμετρήσεις των Νετς για το 2018 έχει 11,3 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 1,5 τρίποντα και 1,0 ασίστ. Ο συνδυασμός των επιδόσεων και της απουσίας του Κάρολ τον καθιστούν ιδανικό για 12άρες+ λίγκες.

Τζαλίλ Οκάφορ (C – Μπρούκλιν Νετς)
Owned στο Yahoo: 31%

Σήμερα παίζουμε… φουλ Μπρούκλιν με αυτή την περίπτωση, όμως, να εμπεριέχει μεγαλύτερο ρίσκο από την προηγούμενη. Εκεί που πιστεύαμε πως ο coach Άτκινσον είχε ξεχάσει την ύπαρξη του 22χρονου σέντερ, αποφάσισε να δώσει στον Οκαφόρ χρόνο συμμετοχής και χθες τελείωσε το ματς με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 μπλοκ. Αναμένουμε το “limit up” του, προς το παρόν όμως τον προτείνουμε για λίγκες με βάθος τουλάχιστον 14 ομάδων.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share