Θησαυρός οι άνθρακες;

Μπήκαμε στην 6η εβδομάδα της σεζόν και με γνώμονα τις αναταράξεις που δημιουργούνται εξαιτίας ορισμένων τραυματισμών επιλέγουμε παίκτες από τα… σκουπίδια της free agency.

Μάριο Τσάλμερς (PG/SG – Μέμφις Γκρίζλις)
Owned στο Yahoo: 12%

Ο Μάικ Κόνλεϊ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, γεγονός που καθιστά τον Τσάλμερς αρκετά δημοφιλή επιλογή με την έφεση του στις ασίστ και τα κλεψίματα. Στα τελευταία τρία ματς έχει μέσο όρο 9,3 πόντους, 6,7 ασίστ, 4,3 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα. Μπορεί ο βραχύσωμος γκαρντ να μην καταγράφει επιδόσεις αντίστοιχες με εκείνες που είχε όταν ήταν παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, παραμένει όμως ενδιαφέρουσα επιλογή για όσο διάστημα ξεκινάει βασικός. Κατάλληλος για ομάδες που παίζουν σε 12άρες+ λίγκες.

Γουέσλεϊ Τζόνσον (SG/SF – Λος Άντζελες Κλίπερς)
Owned στο Yahoo: 5%

Το άστρο του έλαμψε… εν μια νυκτί μιας και από τότε που βγήκε off ο Γκαλινάρι, παλεύει να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας του. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει 12,0 πόντους, 6,0 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ, 2,0 ασίστ, 2,0 τρίποντα και 3,0 κοψίματα κατά μέσο όρο. Τα παραπάνω νούμερα σε συνδυασμό με το ownership του, τον κατατάσσουν στην κατηγορία “παίκτης-χρυσωρυχείο” και στην παρούσα φάση είναι ιδανικός για λίγκες με 10+ ομάδες.

Ντίλον Μπρουκς (SG/SF – Μέμφις Γκρίζλις)
Owned στο Yahoo: 9%

Επιστρέφουμε στις “αρκούδες” και αυτή τη φορά εστιάζουμε στο νεαρό Καναδό ο οποίος προέρχεται από τρία “γεμάτα” ματς με μέσο όρο 12,3 πόντους, 4,0 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα. Ακόμα ένας παίκτης του Μέμφις που επωφελείται της απουσίας του Κόνλεϊ, με τον προπονητή να τον κρατάει στο παρκέ για παραπάνω από 30 λεπτά. Σίγουρα η παρουσία του δεν χαρακτηρίζεται καταλυτική για την ομάδα του Τενεσί, όσο όμως έχει συμπαίκτες να τον τροφοδοτούν, μπορεί να είναι παραγωγικός. Τον τσεκάρουμε σε μεγάλες λίγκες με 14+ ομάδες.

Τέρενς Ρος (SG/SF – Ορλάντο Μάτζικ)
Owned στο Yahoo: 24%

Ο λόγος που -κατά 76%- βρίσκεται ελεύθερος στη λίγκα σας, είναι γιατί παλεύει με τα ποσοστά ευστοχίας του μέχρι τώρα στη σεζόν. Κλασικός ρολίστας με ειδίκευση σε κλεψίματα και τρίποντα, ο Ρος έχει 9,3 πόντους, 2,3 κλεψίματα και 1,0 τρίποντο κατά μέσο όρο στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις των Ορλάντο Μάτζικ. Η περίπτωση του “πορτοφολά” γκαρντ/φοργουορντ μας κινεί το ενδιαφέρον σε λίγκες με 12+ ομάδες.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share