Ποιον ψήφισαν για RoY και καλύτερο αμυντικό οι φετινοί rookies;

Η καθιερωμένη ψηφοφορία των rookies έλαβε χώρα τις προηγούμενες ήμερες, με τα αποτελέσματα να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…

Σύμφωνα με 39 από τους φετινούς “πρωτάρηδες”, ο παίκτης που είναι πιο πιθανό να κατακτήσει το βραβείο του “Rookie της Σεζόν” την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο δεν είναι άλλος από τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ.

Ο γκαρντ των Μάβερικς συγκέντρωσε ποσοστό 25,7%, με τον Λόνζο Μπολ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 20% και τον Μαρκέλ Φουλτζ να έρχεται τρίτος με 17,1%. Κούζμα, Μίτσελ και Σίμονς έλαβαν από 5,7% έκαστος.

Οι rookies του 2017 ψήφισαν επίσης και για το ποιος θεωρούν ότι θα κάνει την καλύτερη καριέρα στο ΝΒΑ. Σε αυτή την ψηφοφορία οι Τζέισον Τέιτουμ και Λόνζο Μπολ έλαβαν απο 18,4%. Καλύτερο pick σε συνάρτηση με τη θέση στην οποία επελέγη, αναδείχθηκε ο Ντόνοβαν Μίτσελ (Νο. 13), ενώ ο Ντένις Σμιθ ψηφίστηκε και ως ο πιο αθλητικός rookie με ποσοστό 43,6%.

Κορυφαίος αμυντικός αναδείχθηκε ο Τζος Τζάκσον με 26,3%, ενώ δεύτερος ήρθε ο Τζόρνταν Μπελ με ποσοστό 23,7%. Τέλος, αγαπημένος παίκτης των rookies μεταξύ εκείνων που αγωνίζονται ήδη στο NBA ψηφίστηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με ποσοστό 31,5%.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share