Χάουαρντ

Χάουαρντ: “Φέτος θα δείτε τον παλιό καλό μου εαυτό”

Για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του τοποθετήθηκε ο σέντερ των Σάρλοτ Χόρνετς, Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς μίλησε για τη συνεργασία του με τις “σφήκες” και τόνισε πως η παρουσία του Στιβ Κλίφορντ στον πάγκο της ομάδας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του να μετακομίσει εκεί.

“Στα άλλα μέρη που αγωνίστηκα, οι προπονητές δεν ήξεραν ποιος είμαι πραγματικά. Είχαν μια άποψη για εμένα και όλοι πορεύονταν με αυτήν. Ο “Κλιφ” όμως ξέρει το παιχνίδι μου και όλα όσα μπορώ πραγματικά να κάνω”, υποστήριξε αρχικά ο Χάουαρντ μιλώντας στο ESPN και συνέχισε λέγοντας: “Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην κορυφή. Νιώθω τέλεια που κάποιος πιστεύει τόσο σε εμένα. Δεν το λέει απλά, με πιστεύει πραγματικά και με ωθεί να βρω τα όρια μου στην προπόνηση”.

Παράλληλα, σχολίασε και τη θητεία του σε άλλες ομάδες: “Στο Ορλάντο έπαιρνα 13-15 σουτ ανά αγώνα. Την περασμένη σεζόν στην Ατλάντα σούταρα μόλις έξι σουτ. Δεν είχα επιρροή στο ματς και μόλις έχανα ένα σουτ, δεν μπορούσα εύκολα να ξαναβρώ το ρυθμό μου. Δε βρήκα ένα σύστημα που να με κάνει να βρω τον εαυτό μου και να παίξω όπως στο Ορλάντο”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share