Είχαμε Λόνζο, είχαμε ΛαΒάρ, τώρα έχουμε και… παππού Μπολ! Διαβάστε τι δήλωσε…

Τον ΛαΒάρ και τον Λόνζο Μπολ τους έχουμε ακούσει άπειρες φορές το τελευταίο διάστημα. Τον παππού της οικογένειας, όμως, πρώτη φορά…

Ρεπόρτερ του δικτύου ΤΜΖ συνάντησε τον πατέρα του ΛαΒάρ Μπολ λίγες ώρες μετά την επιλογή του εγγονού του από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

“Ο ΛαΒάρ μού μοιάζει και τα έχει πάρει όλα από εμένα. Έχουμε διαφορετικό στιλ σαν γονείς, αλλά έχει πολύ δεμένη οικογένεια και πιστεύω ότι είναι όλοι τους ευλογημένοι”, τόνισε αρχικά και συνέχισε:

“Μετά την απόκτηση του Λόνζο από τους Λέικερς, μας πήγε όλους σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο και είχαμε ένα καταπληκτικό γεύμα. Όλοι περάσαμε υπέροχα. Ο Λόνζο είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δε σταμάτησα να του λέω μπράβο. Έχει εκπληκτική προσωπικότητα και οι φίλοι των Λέικερς θα δουν τι μπορεί να κάνει πραγματικά μέσα στο παρκέ. Το σημαντικότερο γι’ αυτόν είναι να μείνει υγιής. Τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share