Τάιρον Λου

Οι 9 βετεράνοι που μπορούν να αλλάξουν τους Καβαλίερς

Η ομάδα του Κλίβελαντ αναζητά τρόπους ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν και ο αναλυτής του FOX Sports, Μπρετ Πολάκοφ, παρουσιάζει εννιά βετεράνους που θα μπορούν να δώσουν πολύτιμες βοήθειες.

Αναλυτικά οι επιλογές του:

ΝΤΕΡΙΚ ΡΟΟΥΖ

Μπορεί να είναι μόλις 28 χρονών και να έχει εισπράξει πολλά εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του, αλλά αν θέλει να πάρει ένα πρωτάθλημα ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάει με ένα μικρότερο συμβόλαιο στο Κλίβελαντ. Μια τέτοια προσθήκη θα βοηθούσε στο σκοράρισμα και θα έδινε σημαντικές ανάσες στον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο Ρόουζ φέτος αγωνίστηκε σε 64 ματς, σκοράροντας 18,0 πόντους και μοιράζοντας 4,4 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς.

ΝΙΚ ΓΙΑΝΓΚ

Ο “Swaggy P” τα πήγε αρκετά καλά τη φετινή χρονιά με τους Λος Άντζελες Λέικερς, κάνοντας πολλή δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Για την επόμενη σεζόν ο άσος των “λιμνανθρώπων” διατηρεί οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του με την ομάδα της Καλιφόρνια και εάν την ενεργοποιήσει θα λάβει 5,6 εκατομμύρια δολάρια.

ΛΕΑΝΤΡΟ ΜΠΑΡΜΠΟΖΑ

Ο Μπαρμπόσα αποχώρησε από τους Γουόριορς όταν μετέβη εκεί ο Κέβιν Ντουράντ, περνώντας τη φετινή περίοδο στους Φοίνιξ Σανς. Είχε ρόλο αναπληρωματικού, βοηθώντας και συμβουλεύοντας τους νεότερους και λιγότερο έμπειρους συμπαίκτες του. Φέτος είχε κατά μέσο όρο 6,3 πόντους σε 14,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

ΜΑΝΟΥ ΤΖΙΝΟΜΠΙΛΙ

Ο 39χρονος Αργεντινός είναι πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Σαν Αντόνιο μετά από 15 χρόνια θητείας στους Τεξανούς. Αν αποφάσιζε να αγωνιστεί για ακόμη μία σεζόν, οι Καβαλίερς θα μπορούσαν να του δώσουν την ευκαιρία για έναν ακόμη τίτλο. Ο Τζινόμπιλι φέτος σκόραρε 7,5 πόντους σε 18,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

ΡΟΙ ΧΙΜΠΕΡΤ

Ο Χίμπερτ θα μπορούσε να είναι μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Τριστάν Τόμπσον. Θα έδινε λύσεις στον τομέα των ριμπάουντ, ενώ είναι γνωστός για την αποτελεσματική άμυνά του κοντά στη ρακέτα. Έπαιξε ελάχιστα τη σεζόν που τελείωσε σε Σάρλοτ και Ντένβερ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

ΒΙΝΣ ΚΑΡΤΕΡ

Όσοι τον θεωρούσαν “τελειωμένο”, αποδείχθηκε ότι έκαναν λάθος! Τη φετινή περίοδο ο 40χρονος άσος σκόραρε 8,0 πόντους και μάζευε 3,2 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 73 συμμετοχές. Μένει και αυτός ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις σε λίγες ημέρες.

ΜΠΟΡΙΣ ΝΤΙΟ

Ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ έδειξε πως “το έχει” ακόμη. Μπορεί να έχει οψιόν ανανέωσης 7,5 εκατομμυρίων με τους Τζαζ, αλλά αν η ομάδα της Γιούτα δεν θελήσει να την ενεργοποιήσει, τότε ο Ντιό είναι πιθανό να καταλήξει στο Κλίβελαντ για να διεκδικήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του.

ΝΤΟΥΕΪΝ ΓΟΥΕΪΝΤ

Ο “Flash” έχει λίγες ημέρες ακόμη στη διάθεση του για να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Σικάγο Μπουλς. Εάν το πράξει, θα λάβει 23,8 εκατομμύρια δολάρια. Αν αποφασίσει να αποχωρήσει από το United Center, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει ξανά συμπαίκτης του καλού του φίλου, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

ΚΟΜΠΕ ΜΠΡΑΪΑΝΤ

Το ελαφρώς… τρελό σενάριο του Πολάκοφ, μιλά για επιστροφή του “Black Mamba” στα παρκέ. Δε θα ήταν συναρπαστικό να επέστρεφε για μια χρονιά ακόμη, παίζοντας πλάι στον ΛεΜπρόν;

Περισσότερα
Total
0
Share