Οι πέντε αλλαγές που θα θέλαμε να δούμε στο All-Star Game

Το γεγονός πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που το All-Star Game θα έχει τη γνωστή μορφή, αποκάλυψε ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ.

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή του δικτύου “FOX Sports”, Μπρετ Πολάκοφ, υπάρχουν πέντε αλλαγές που θα έκαναν τον θεσμό πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Η πρώτη αλλαγή αφορά στην επιλογή των ομάδων. Ας αφήσουμε τους παίκτες να διαλέξουν με ποιους θέλουν να βρεθούν στην ίδια ομάδα. Αναλογιστείτε πόσο ενδιαφέρον θα ήταν να υπάρχουν δύο αρχηγοί από κάθε περιφέρεια και από εκεί και πέρα να διάλεγαν εκείνους που επιθυμούν να έχουν συμπαίκτες, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία αγωνίζονται.

Η δεύτερη αλλαγή είναι το περίφημο… τετράποντο! Εντάξει, στους κανονικούς αγώνες δε θα ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά σε ένα τέτοιο ματς θα ταίριαζε πολύ. Πολλοί παίκτες θα δοκίμαζαν να σουτάρουν από πιο μακριά, αλλά μόνο οι καλύτεροι θα σκόραραν…

Η τρίτη αλλαγή θα μπορούσε να αφορά στο σκορ των αγώνων. Όποιος φτάνει τους 120 πόντους θα πρέπει να κερδίζει. Το να φτάνει η κάθε ομάδα στους 180 πόντους δεν έχει καμία ουσία.

Επίσης, μια ενδιαφέρουσα αλλαγή θα ήταν και η άνοδος στην “αξία” του καρφώματος. Κατά τον Πολάκοφ, θα μπορούσε να μετράει για 3 πόντους. Με αυτό τον τρόπο θα το δοκίμαζαν περισσότεροι παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η τελευταία αλλαγή θα πρέπει να σχετίζεται με το κίνητρο. Χρειάζονται είτε χρήματα, είτε κοσμήματα, είτε ένα δαχτυλίδι αντίστοιχο με εκείνο του πρωταθλητή. Κάποια στιγμή κάθε χρόνο χάνεται το ενδιαφέρον και μένει να παλεύει ένας για να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στο ματς…

Περισσότερα
Περισσότερα

Ουρμπόνας σε Σπανούλη: «Έλληνες μου λένε ότι χάλασες την εικόνα του Διαμαντίδη με αυτό το σουτ»

Στο “Basketnews.com” και τον Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης…
Total
0
Share