Φιλ Τζάκσον

Τρεις οι στόχοι των Νικς στο φετινό draft

Οι Νιου Γιορκ Νικς φαίνεται πως έχουν “κλειδώσει” την τριάδα των παικτών που σκοπεύουν να κυνηγήσουν στο draft της 22ας Ιουνίου.

Οι Νεοϋορκέζοι στοχεύουν στην απόκτηση ενός ικανού πόιντ γκαρντ και η 8η θέση στην οποία επιλέγουν στο φετινό draft, προσφέρει αρκετές εναλλακτικές στον Φιλ Τζάκσον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN πρώτος στόχος είναι ο Γάλλος, Φρανκ Ντιλικινά. Ο άσος της Στρασμπούρ αγωνίστηκε φέτος σε 37 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 5,2 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά αγώνα.

Δεύτερος στόχος είναι ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, ο οποίος είναι απόφοιτος του Κολεγίου της Βόρειας Καρολίνα και τη φετινή περίοδο έλαβε μέρος σε 32 αγώνες, μετρώντας 18,1 πόντους και 6,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Τρίτος στη λίστα της ομάδας του “μεγάλου μήλου” είναι ο Μαλίκ Μονκ. Φέτος, ο απόφοιτος του Κεντάκι αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια, σκοράροντας 19,8 πόντους ανά αγώνα, ενώ παράλληλα μοίραζε 2,3 ασίστ και μάζευε 2,5 ριμπάουντ. Ο Μονκ είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ παρά πόιντ γκαρντ, ωστόσο στη Νέα Υόρκη δείχνουν να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του…

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Total
0
Share