Ο πρόεδρος των Ράπτορς έθεσε τον στόχο για την επόμενη σεζόν

Ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, μίλησε για τη φετινή σεζόν αλλά και για το καυτό θέμα του Κάιλ Λάουρι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των Καναδών, στόχος της ομάδας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως ανέφερε ο Ουτζίρι, για να συμβεί αυτό, οι Ράπτορς θα πρέπει να αλλάξουν αγωνιστικό στυλ.

“Θέλουμε να νικήσουμε και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε. Για μένα ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δε θέλουμε απλά να μπαίνουμε στα πλέι-οφ. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξουμε τα πλάνα μας”, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα “theScore.com” o 46χρονος παράγοντας και συνέχισε:

“Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε τον Λάουρι στην ομάδα μας. Θέλουμε να μείνει. Θα ήμουν ένας κακός πρόεδρος αν σας έλεγα σήμερα πως δεν πρόκειται να τον φέρουμε πίσω, ή πως πρόκειται σίγουρα να συνεχίσει στην ομάδα μας”, ξεκαθάρισε ο Ουτζίρι.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share