Κρις Πολ

“Μόνο στους Σπερς θα πάρει τίτλο ο Κρις Πολ”

Ο Κρις Πολ είναι εδώ και μια δεκαετία ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει ένα πρωτάθλημα.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς κινδυνεύουν άμεσα να αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ για δεύτερη σερί χρονιά, ο “CP3” τον άλλο μήνα γίνεται 32 και σύμφωνα με τον Τζέισον ΜακΙντάιρ και το “thebiglead.com”, θα πρέπει να μετακομίσει το καλοκαίρι στο Τέξας και τους Σπερς, εάν θέλει να πάρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι!

Που αλλού θα μπορούσε να πάει κατά τον ΜακΙντάιρ; Μάλλον όχι στους Κάβαλιερς του καλού του φίλου ΛεΜπρόν, διότι δεν μπορούν να του καλύψουν το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, εκτός και αν ο ίδιος κάνει τρομερές εκπτώσεις στα ποσά που ζητάει. Από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ανατολή που να τον κάνει διεκδικητή του τίτλου. Οι Ράπτορς και οι Γουίζαρντς, άλλωστε, είναι ήδη δυνατοί στη θέση “1”, ενώ οι Σέλτικς δε θα λύσουν τα προβλήματα τους με τον Πολ.

Οι Σπερς δείχνουν να ταιριάζουν απόλυτα. Ο Μανού Τζινόμπιλι ελευθερώνει 14 εκατομμύρια, ο Πάτι Μιλς θα ζητήσει πολλά ως ελεύθερος και ο Πάρκερ που μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, μπορεί να παρέχει βοήθειες από τον πάγκο στον άσο των Κλίπερς…

Περισσότερα
Total
0
Share