Χάουαρντ

“Πρέπει να μείνει τον πάγκο ο Χάουαρντ για να κερδίσουν οι Χοκς!”

Την άποψη πως οι Χοκς θα πρέπει να προβούν σε σημαντικές αλλαγές εάν θέλουν να επιστρέψουν από το 3-2 κόντρα στους Γουίζαρντς εξέφρασε ο Τζέιμς Χέρμπερτ.

Σύμφωνα με τον αναλυτή του CBS Sports, τα “γεράκια” θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Σέλτικς και των Ράπτορς που αντικατέστησαν τα μεγάλα κορμιά που είχαν στην ρακέτα με κοντύτερους παίκτες.

Οι μεν Κέλτες επέλεξαν αντί του Αμίρ Τζόνσον τον Τζέραλντ Γκριν, ενώ οι Καναδοί άλλαξαν τον Βαλανσιούνας με τον Νόρμαν Πάουελ. Αυτό σημαίνει πως αυτομάτως έγιναν πιο γρήγοροι και πιο ευπροσάρμοστοι στο παρκέ…

Από την πλευρά της, η ομάδα της Ατλάντα προσπάθησε στο τελευταίο ματς της σειράς να κάνει το ίδιο τρικ, αλλά δεν τα κατάφερε επειδή… άργησε!Οι Χοκς απέκτησαν τον Χάουαρντ για να προσθέσουν ένα φόβητρο στην ρακέτα και η αλήθεια είναι πως η άμυνα που παίζει είναι πάντα υψηλού επιπέδου. Το πρόβλημα όμως είναι πως με τον “Superman” στο παρκέ, το παιχνίδι των “γερακιών” παραείναι αργό, ειδικά όταν η ομάδα πρέπει να τρέξει για να γυρίσει ένα ματς.

Γιατί λοιπόν ο Σρέντερ να μην παίξει pick and roll με τον Μίλσαπ, όντας περιτριγυρισμένος από καλούς σουτέρ; Γιατί να μη δοκιμάσει τον Μίλσαπ σε 1-εναντίον-1 με τον πιο αργό Μάρτσιν Γκόρτατ, ο οποίος είναι μεν ψηλότερος του, αλλά είναι πολύ πιο αργός στα πόδια;

Περισσότερα
Total
0
Share