Πολ Τζορτζ

Το παραδέχτηκε ο Πολ Τζορτζ: “Έχω βαρεθεί να χάνω από τον ΛεΜπρόν…”

Η απόλυτη κυριαρχία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην Ανατολή την τελευταία 7ετία έχει αρχίσει να γίνεται… ανυπόφορη για όλους τους μεγάλους του αντιπάλους.

Ο “βασιλιάς” είτε -αρχικά- ως παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, είτε των Κλίβελαντ Καβαλίερς μετά την επιστροφή του στο Οχάιο το 2014, δεν έχει “επιτρέψει” σε καμία ομάδα της Ανατολής να συμμετάσχει σε τελικούς από το 2011 και μετά.

Η τελευταία ομάδα που κατάφερε να πετάξει έξω τον ΛεΜπρόν ήταν οι Μπόστον Σέλτικς του Πολ Πιρς, του Ρέι Άλεν, του Κέβιν Γκαρνέτ και του Ραζόν Ρόντο το μακρινό 2010, επικρατώντας τότε με 4-2 των Καβς.

Ο Πολ Τζορτζ την Κυριακή… απηύδησε και με το δίκιο του. Η “σκούπα” ήταν βαριά για τους Ιντιάνα Πέισερς και ο ηγέτης της ομάδας του Νέιτ ΜακΜίλαν το παραδέχτηκε ανοιχτά.

“Είναι εκνευριστικό να χάνεις συνεχώς από την ίδια ομάδα και τον ίδιο παίκτη”, δήλωσε με ειλικρίνεια αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο 26χρονος superstar…

Περισσότερα
Περισσότερα

Το επόμενο βήμα στο σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν – Η συμφωνία που κυνηγά για τη θέση «4»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την απόδοση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει…
Total
0
Share