Μπλέικ Γκρίφιν

“Οι Κλίπερς πρέπει να συνεχίσουν χωρίς τον Γκρίφιν”

Την άποψη πως οι Λος Άντζελες Κλίπερς θα πρέπει να απεμπλακούν από τον Μπλέικ Γκρίφιν αν θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο εξέφρασε ο Κόλιν Κάουχερντ.

Σύμφωνα με τον αναλυτή του FOX Sports, η καλύτερη επιλογή για τους Καλιφορνέζους είναι να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του 28χρονου πάουερ φόργουορντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

“Συνηθίζω να αποκαλώ τον Γκρίφιν ως τον καλύτερο παίκτη βόλεϊ στη λίγκα. Είναι κοντά στο… φιλέ και διαρκώς ψάχνει το κάρφωμα. Είναι εντελώς ακίνδυνος από μακρινή απόσταση. Πήγα στο ματς των Κλίπερς για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ γενικά τους έχω δει 4-5 φορές ζωντανά. Βλέποντας το χτεσινό ματς, ο Κρις Πολ ήταν πραγματικά ο παίκτης του αγώνα. Επίσης ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν έβαζε στο παιχνίδι μια δύναμη που δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις τόσο εύκολα”, υποστήριξε αρχικά ο Κάουχερντ και συνέχισε:

Σε αυτό το σημείο θα σας πω πως θα άλλαζα σε αυτή την ομάδα τον Γκρίφιν. Δε πρόκειται να πάρουν πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα, ειδικά όσο ο Μπλέικ γίνεται λιγότερο αθλητικός. Χτες είχε μόνο ένα τρίποντο, ενώ όλοι οι άλλοι πόντοι του ήταν από το μισό μέτρο”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Σχόλιο Καραπαπά για Μπαρτζώκα – Ανέβασε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αταμάν

Στο πλευρό του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, τάχθηκε ανοιχτά ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μέσω…
Total
0
Share