Αϊζέια Τόμας

Δακρυσμένος αλλά παρών ο Αϊζέια Τόμας…

Παρότι έχασε πριν λίγες ώρες την αδερφή του, ο Αϊζέια Τόμας αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι κόντρα στους Σικάγο Μπουλς και δάκρυσε όταν ακούστηκε το όνομα του από τα μεγάφωνα…

Στο πλευρό του 28χρονου πόιντ γκαρντ -ο οποίος σκόραρε μάλιστα 33 πόντους στο ματς- στάθηκαν τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και ο κόσμος της ομάδας.

“Πιστεύω πώς αυτό μιλάει από μόνο του για το τι άνθρωπος είναι. Ακόμα και όταν η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, αυτός έρχεται και παλεύει για εμάς όπως κάθε άλλο βράδυ. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα γι’ αυτόν”, τόνισε ο Τζέι Κράουντερ.

Από την πλευρά του, ο Έιβερι Μπράντλεϊ ανέφερε: “Ο Αϊζέια είναι σαν οικογένεια για εμένα. Μεγαλώσαμε στην ίδια περιοχή και ξέρω πόσο σκληρό είναι όλο αυτό για εκείνον. Είναι ένας πραγματικός μαχητής. Ξέρω πως σήμερα έπαιζε για την αδερφή του και για την οικογένεια του. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος”.

Τέλος, ο Τζέραλντ Γκριν υποστήριξε: “Πιστεύω πως χειρίστηκε άψογα την κατάσταση. Είναι δύσκολο πράγμα φίλε. Έχασε την αδερφή του, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να το διαχειριστεί, είναι πραγματικά απίστευτο”.

Περισσότερα
Total
0
Share