Καρμέλο

Οδεύει προς Μπλέιζερς ο Καρμέλο;

Σύμφωνα με τον Μόουκ Χάμιλτον και το “Basketball Insiders” ο Καρμέλο Άντονι θα μπορούσε το καλοκαίρι να αφήσει την Νέα Υόρκη και τους Νικς για το Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς.

Σε λίγους μήνες, ο Άντονι θα βρεθεί σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του, αφού το μέλλον του στη Νέα Υόρκη θεωρείται αβέβαιο και τα σενάρια ανταλλαγής του δίνουν και παίρνουν. Οι έως τώρα φήμες τον στέλνουν κυρίως στους Κλίπερς, αλλά στην παρούσα φάση δε θα πρέπει να αποκλειστεί και η προοπτική του Πόρτλαντ.

Οι επιλογές των Καβς, των Σπερς ή τον Γουόριορς, θα φέρουν τον Καρμέλο πιο κοντά στην πιθανότητα κατάκτησης ενός τίτλου, ωστόσο σε αυτές τις “ορχήστρες” θα πάει σαν συμπληρωματικό όργανο και όχι σαν “πρώτο βιολί”. Δεν θα πετύχει δηλαδή το κάτι παραπάνω, δεν θα πάρει ποτέ το έξτρα κίνητρο για τον εαυτό του.

Από την άλλη, αν καταλήξει στους Κλίπερς, θα ενταχθεί σε μια ήδη ισχυρή ομάδα που θα του προσφέρει σταθερότητα και προοπτική. Και επιπλέον θα έχει τη δυνατότητα να μονομαχήσει άμεσα με τους Γούοριορς για την κορυφή της Δύσης. Ένα τέτοιο trade, βεβαίως, δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο αν ενδιαφέρει και την ομάδα του, αφού οι Νικς δεν έχουν βρει για την ώρα ικανά ανταλλάγματα από πλευράς των Καλιφορνέζων.

Και κάπου εδώ εμπλέκονται οι Μπλέιζερς, οι οποίοι μπορούν να προτείνουν πληθώρα επιλογών όπως οι Κραμπ, Χάρκλες και Τερνερ, ενώ ταυτόχρονα στον “Melo” είναι σε θέση να προσφέρουν ηγετική θέση και την ευκαιρία να παίξει στο πλευρό των Ντάμιαν Λίλαρντ και Σι-Τζέι ΜακΚόλουμ…

Περισσότερα
Total
0
Share