Γιόγκι Φέρελ

Φέρελ, ο… κλητήρας που έγινε δήμαρχος

Οι τελευταίες μετακινήσεις έχουν αρχίσει να… ταράζουν τα νερά του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να βρίσκουμε αρκετά “φλουριά” στην πίτα της free agency γι’ αυτή την εβδομάδα.

Τζο Τζόνσον (SG/SF – Γιούτα Τζαζ)
Owned στο Yahoo: 16%

Ο “γερόλυκος” γκαρντ/φόργουορντ των Τζαζ δείχνει ζεστός στα τελευταία δυο παιχνίδια με 16,0 πόντους, 6,0 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 3,0 τρίποντα κατά μέσο όρο. Σίγουρα δεν είναι ο Τζόνσον του παλιού καλού καιρού, όμως με τον Χουντ εκτός και τον Ίνγκλς να δυσκολεύεται να βρει τα πατήματα του, αξίζει να του ρίξετε μια ματιά αν παίζετε σε 12άρα+ λίγκα.

Γιόγκι Φέρελ (PG – Ντάλας Μάβερικς)
Owned στο Yahoo: 48%

Με το 10ήμερο συμβόλαιο του να λήγει την Τρίτη, ο rookie γκαρντ θα υπογράψει για δύο χρόνια με τους Μάβερικς, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα. Όλα και όλα έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια στα οποία τα πήγε εξαιρετικά με μέσο όρο 17,8 πόντους, 5,0 ασίστ, 3,2 τρίποντα και 3,0 ριμπάουντ. Στην περίπτωση του είναι αυτό που λένε οι Αμερικανοί “the sky is the limit”, οπότε θα τολμήσουμε να σας προτείνουμε να τον εντάξετε στο ρόστερ σας αν παίζετε σε λίγκα με 10+ ομάδες.

Τζον Χένσον (PF/C – Μιλγουόκι Μπακς)
Owned στο Yahoo: 11%

Αρκετοί οι ψηλοί στα “ελάφια” με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα του rotation του κόουτς Κιντ. Παρά το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του είναι πάνω-κάτω 20 λεπτά, ο Χένσον κατάφερε να κάνει δύο καλά παιχνίδια με 15,5 πόντους, 6,0 ριμπάουντ, 2,5 μπλοκς και 1,0 κλέψιμο μέσο όρο. Όσο τα λεπτά του είναι πάνω από 20 και η μπάλα περνάει από τα χέρια του, παίρνουμε το ρίσκο και τον “τσιμπάμε” αν παίζουμε σε 14άρα λίγκα.

ΤζαΜάικαλ Γκριν (PF – Μέμφις Γκρίζλις)
Owned στο Yahoo: 29%

Έχοντας θέσει τον πήχη ψηλά την περσινή σεζόν, ο μοναδικός αντίπαλος του Γκριν είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Στο ματς κόντρα στους Θάντερ πήρε κάτω από τη βάση (0 πόντοι σε 24 λεπτά συμμετοχής), αλλά γενικά το παλεύει με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι όπου σημείωσε 29 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο. Κατάλληλος για μεγάλες λίγκες, ειδικά αν έχετε κενή θέση στο ρόστερ λόγω τραυματισμού.

Περισσότερα
Total
0
Share