Νοέλ

Μόνο έτσι θέλει να μένει στους Σίξερς ο Νοέλ

Ο χρόνος συμμετοχής του Νέρλενς Νοέλ τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει κατακόρυφα, με τον Μπρετ Μπράουν να θέτει εκτός rotation τον Τζαλίλ Οκαφόρ.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Στιβ Κάιλερ, πάντως, ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ των Σίξερς προτιμά να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Φιλαδέλφεια, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Όπως αναφέρει ο ρεποόρτερ του “Basketball Insiders”, η μοναδική περίπτωση στην οποία ο απόφοιτος του Κεντάκι θα αλλάξει γνώμη, είναι η κατάθεση προσφοράς μάξιμουμ συμβολαίου από τη διοίκηση της ομάδας της Πενσυλβάνια.

Υπενθυμίζεται πως το προσεχές καλοκαίρι ο Νοέλ θα είναι restricted free agent, κάτι που σημαίνει πως ανεξάρτητα από την επιθυμία του, οι Σίξερς θα έχουν τη δυνατότητα να “ματσάρουν” οποιαδήποτε προσφορά κατατεθεί, διατηρώντας τον στο δυναμικό τους.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Total
0
Share