Φιλ Τζάκσον Καρμέλο

Και ξαφνικά… θέμα μεταξύ Φιλ Τζάκσον και Καρμέλο!

Το αγωνιστικό πρόσωπο των Νικς είναι βελτιωμένο τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ Φιλ Τζάκσον και Καρμέλο Άντονι φαίνεται πως περνούν κρίση.

Πριν λίγο καιρό, ο ηγέτης της ομάδας του “μεγάλου μήλου” πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς για τις γνωστές δηλώσεις του “Zen Master” περί “posse”, κάτι που μάλλον δεν άρεσε πολύ στο αφεντικό των Νικς.

Την Τρίτη ο Φιλ Τζάκσον παραχώρησε συνέντευξη στο CBS Sports και δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην αγωνιστική συμπεριφορά του Άντονι: “Ο Καρμέλο πολλές φορές κρατάει την μπάλα περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Έχουμε έναν κανόνα. Εάν κρατάς την μπάλα πάνω από 2 δευτερόλεπτα, ευνοείς την αντίπαλη άμυνα. Εκείνος έχει την τάση να την κρατάει για 3, 4 ή 5 δευτερόλεπτα”, ανέφερε ο πρώην προπονητής των Μπουλς και των Λέικερς.

Όπως είναι φυσικό, ο “Melo” κλήθηκε χτες να σχολιάσει τα λεγόμενα του Τζάκσον. “Δε θέλω να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ξέρω καν τι είπε. Δε θέλω καν να μιλάω γι’ αυτό. Θέλω να μείνω μακριά από αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή. Είμαι επικεντρωμένος στους συμπαίκτες μου και στο πώς θα νικάμε. Ό,τι και να είπε ο Φιλ, το είπε. Δεν έχω να πω τίποτα”, δήλωσε ο 32χρονος σμολ φόργουορντ.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share