Εμπίιντ

Οι 5 θετικές εκπλήξεις του πρώτου μήνα της σεζόν (λίστα)

Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας αγωνιστικής δράσης στο NBA και ήδη έχουν βγει τα πρώτα συμπεράσματα σχετικά με τη δυναμικότητα των ομάδων και το κατά πόσο οι παίκτες που μετακινήθηκαν το καλοκαίρι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Αυτές είναι οι πέντε θετικές εκπλήξεις της σεζόν μέχρι στιγμής σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του pickandroll.gr:

5. ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
Μπάτλερ Γκίμπσον
Μετά από μία μετριότατη σεζόν και ένα καλοκαίρι με δομικές αλλαγές, η ομάδα του Φρεντ Χόιμπεργκ δείχνει πως φέτος είναι ικανή για ένα καλό πλασάρισμα στην Ανατολική Περιφέρεια. Η επιλογή των ιθυνόντων να χρίσουν ηγέτη τον Τζίμι Μπάτλερ αποδεικνύεται ορθή, με τον 27χρονο γκαρντ/φόργουορντ να δείχνει φέτος έτοιμος να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

4. ΑΝΤΡΙΟΥ ΟΥΙΓΚΙΝΣ
Ουίγκινς
Τα πράγματα δεν κυλούν ιδανικά για τον Τομ Τιμποντό και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίοι μπορεί να διαθέτουν πολύ ταλέντο, αλλά η έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ κάνει… “μπαμ” από χιλιόμετρα. Ανάμεσα στα θετικά πάντως, είναι σίγουρα η παρουσία του Άντριου Ουίγκινς, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα βελτιωμένος στο κομμάτι του σκοραρίσματος με ανεβασμένα ποσοστά πίσω από τα 7,25.

3. ΧΑΡΙΣΟΝ ΜΠΑΡΝΣ
Χάρισον Μπαρνς
Το καλοκαίρι πολλοί πίστεψαν πως οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν μεγάλο λάθος προσφέροντας ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές στον Χάρισον Μπαρνς. Ο πρώην άσος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει βαλθεί να διαψεύσει τους πάντες, όντας ένας από τους λίγους διασωθέντες στον καταστροφικό πρώτο μήνα για την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ.

2. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ
lakers-warriors
Κατά τη διάρκεια της preseason, οι ειδικοί πίστευαν ότι οι Λέικερς συγκαταλέγονται ανάμεσα στις χειρότερες ομάδες του NBA. Η ομάδα του Λουκ Γουόλτον αποπνέει υγεία και εντός παρκέ δίνει τις απαντήσεις στους επικριτές, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως έχει όλα τα φόντα να παλέψει για μια θέση στην πρώτη οκτάδα της Δυτικής Περιφέρειας.

1. ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΙΝΤ
Τζόελ ΕμπίιντΜετά από δύο ολόκληρες σεζόν στο… κρεβάτι του πόνου, ο Τζόελ Εμπίιντ είναι εδώ! Παρά το όριο στα λεπτά συμμετοχής που έχει τεθεί από το ιατρικό επιτελείο των Σίξερς, ο Καμερουνέζος σέντερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και πλέον δε χωρά καμία αμφιβολία πως εάν μείνει υγιής, είναι ικανός να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τη Φιλαδέλφεια τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα
Total
0
Share