Κραμπ

Κραμπ: "Θεώρησα βήμα προς τα εμπρός το να πάω στο Μπρούκλιν"

Κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στους Μπρούκλιν Νετς το περασμένο καλοκαίρι δεν είχε ο Άλεν Κραμπ, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην ιστοσελίδα “NetsDaily”.
Στις αρχές Ιουλίου οι Νεοϋορκέζοι κατέθεσαν μια απίστευτή πρόταση στον 24χρονο swingman, με συνολικές αποδοχές 75 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια. Κι ενώ όλοι περίμεναν πως η προσφορά θα ήταν αρκετή για να στείλει τον Κραμπ στο Μπρούκλιν, τελικά οι Μπλέιζερς αποφάσισαν να την “ματσάρουν”, με τον παίκτη να παραμένει κάτοικος Moda Center.
“Όταν συναντήθηκα μαζί τους, μου είπαν εξαρχής ότι είχαν πολλούς νεαρούς παίκτες και ότι είχαν στόχο να είναι ανταγωνιστικοί. Ένιωσα ότι ήταν ένα θετικό βήμα στην καριέρα μου και ότι κάτι καλό πρόκειται να χτιστεί. Μου άρεσε ο τρόπος που ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν. Όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο, εγώ συνέχισα στο Πόρτλαντ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό”, τόνισε ο Κραμπ.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί με Γιαννακόπουλο και Μπαρτζώκα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο,…
Περισσότερα

Μπαρτζώκας για Γιαννακόπουλο: «Μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες – Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Για τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Basket League, αλλά και τις ημέρες που…
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στον Ναν, αλλά δεν υπάρχει καν συζήτηση στο Μπόλντγουιν vs. Ναν»

Το δικό του σχόλιο για την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Γουέιντ Μπόλντγουιν και Κέντρικ Ναν μετά τη μεταξύ…
Total
0
Share